WAARDEBEPALING-4744 -1

Waardebepaling


Waardebepaling

Woont u in Voorschoten of in een van de omliggende gemeenten en wilt u weten wat uw woning waard is? Wij stellen graag vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling voor u op.

WAARDEBEPALING OF WAARDEVERKLARING?

Als u overweegt om uw woning te koop te zetten, stellen wij vrijblijvend een waardebepaling voor uw huis op. Hiermee heeft u een goed beeld van de actuele marktwaarde van uw woning. Maar let op! Bent u van plan een huis te kopen, terwijl uw huidige woning in verkoop staat, dan is het mogelijk dat uw bank-/hypotheekadviseur een waardeverklaring woning nodig heeft.

 

 

Hiermee wordt geen volledig uitgewerkt taxatierapport bedoeld, maar een verklaring, waarin de makelaar/taxateur aangeeft wat de marktwaarde van uw huidige woning is. Dit zou in de volgende gevallen mogelijk kunnen zijn: overbruggingskrediet, nieuwe rentevast periode, berekenen van restschuld of als aanvulling op een bestaand taxatierapport.

CONTACT

Wilt u iets vragen?

Heeft u vragen over een waardebepaling of waardeverklaring van uw woning of heeft u een andere vraag? Via onderstaand formulier kunt u al uw vragen stellen. Wij zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden. Wilt u ons direct bereiken, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (071) 30 000 66.