VERKOOP-4067

Verkoop


Uw woonwens, onze uitdaging

Verkoop

Zorgeloos uw woning verkopen met een partner die begrijpt waar het om draait, naar u luistert en de tijd voor u neemt. Die partner willen wij graag voor u zijn.

UW WOONWENS, ONZE UITDAGING!

Bent u op zoek naar een groter huis of juist een kleinere woning, een plek dichter bij uw werk of juist niet, naar een nieuwbouwwoning of een klushuis? Hoe u wilt wonen en waar hangt af van wat er voorvalt in uw leven. De verkoop van uw huis is niet zomaar iets. Het is een hele stap in uw leven, waar ratio en emoties nogal eens door elkaar lopen. Dan is het prettig in zee te gaan met een partner die begrijpt waar het om draait, naar u luistert en de tijd voor u neemt. Wij worden graag uw partner bij de verkoop van uw woning en zullen er als uw belangenbehartiger alles aan doen om de juiste prijs voor uw woning te krijgen. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

ONZE WERKWIJZE

Wij komen vrijblijvend langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. We geven een toelichting op de diensten die we aanbieden en we bekijken de woning om tot een goede waardebepaling te komen. Voor deze waardebepaling onderzoeken we tevens de huidige marktwaarde van uw woning en geven we een advies over de vraagprijs. Mocht u het op prijs stellen dan kunnen wij u ook stylingadvies geven. Eventueel kunnen wij u in contact brengen met een stylingbureau waar we nauw mee samenwerken. Geeft u ons de opdracht om uw woning te verkopen en is al het papierwerk en de sleutel afgegeven, dan gaan wij voor u aan het werk. Wij bezichtigen uw woning met geïnteresseerden en promoten uw woning op websites en social media. In overleg met u kunnen we ook een open huis organiseren. Wordt er geboden op uw woning dan voeren wij de onderhandelingen, waarbij wij uiteraard met u zullen overleggen. Is er overeenstemming bereikt dan maken we de koopovereenkomst en zorgen we ervoor dat deze getekend wordt. Uiteraard sluiten we het verkoopproces af bij de notaris. Heeft u nog vragen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Wilt u iets vragen?

Heeft u vragen over het verkopen van uw woning of heeft u een andere vraag? Via onderstaand formulier kunt u al uw vragen stellen. Wij zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden. Wilt u ons direct bereiken, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (071) 30 000 66.