TAXATIE-2912

Taxatie


Taxatie

Waarom een taxatie uitvoeren? Voor verschillende partijen is het in diverse processen belangrijk om te beschikken over een realistisch waardeoordeel.

 

WONING TAXEREN

Er kunnen situaties ontstaan waardoor de woning getaxeerd moet worden. Bijvoorbeeld als u de nieuwe woning wilt financieren, wellicht uw huidige hypotheek wilt omzetten in een andere die beter bij uw huidige situatie past of als u de woning wilt gaan verbouwen. Het kan ook zijn dat u de zaken moet gaan verdelen in verband met een echtscheiding, maar ook als u bezwaar wilt maken tegen de WOZ-waardering en in het kader van een aanslag erfbelasting.

 

 

Bij situaties als deze heeft u een officiële waardebepaling nodig die volgens een standaard rapport, het taxatie rapport, wordt opgemaakt. Een gecertificeerd en onafhankelijk taxateur verzorgt dit taxatierapport. We hebben een netwerk van erkende taxateurs met wie wij u in contact kunnen brengen. Uiteraard zullen wij u daarin begeleiden.

CONTACT

Wilt u iets vragen?

Heeft u vragen over het taxeren van een woning of heeft u een andere vraag? Via onderstaand formulier kunt u al uw vragen stellen. Wij zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden. Wilt u ons direct bereiken dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (071) 30 000 66.