Diensten

Verkoop

Bent u op zoek naar een groter huis of juist een kleinere woning, een plek dichter bij uw werk of juist niet, naar een nieuwbouwwoning of een klushuis? De verkoop van uw huis is een hele stap in uw leven. Dan is het prettig in zee te gaan met een partner die begrijpt waar het om draait.

Aankoop

Heeft u een woonwens, dan vervullen wij deze graag. Nadat uw woonwensen goed in kaart zijn gebracht, gaan wij de uitdaging aan om de ideale woning aan te kopen. Wij zullen we er alles aan doen om aan al uw wensen, verwachtingen en datgene dat voor u heel belangrijk is, te voldoen. Dit doen wij door goed naar uw wensen te luisteren èn duidelijk en open met u te communiceren. Van den Assem | De Ridder makelaars staan voor kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat bent.

Waardebepaling

Wilt u een goed beeld van de actuele marktwaarde van uw woning? Dan stellen wij vrijblijvend een waardebepaling van uw huis op.

Taxatie

Er kunnen situaties ontstaan waardoor de woning getaxeerd moet worden. Bij situaties als deze heeft u een  taxatierapport nodig. Wij laten deze door een gecertificeerd en onafhankelijk taxateur, uit ons netwerk van erkende taxateurs, voor u verzorgen.

Bouwkundige keuring

Wilt u weten wat de bouwtechnische kwaliteit en de staat van het onderhoud is van een woning? Een bouwkundige keuring geeft een gedetailleerd inzicht. Deze laten wij uitvoeren door een bouwkundige van een extern bouwkundig bureau.

Tarieven

Onze tarieven communiceren wij graag helder en duidelijk zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Dat is wel zo fijn!

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over het verkopen of aankopen van een woning of heeft u een andere vraag? Via onderstaand formulier kunt u al uw vragen stellen. Wij zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden. Wilt u ons direct bereiken dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, telefoonnummer (071) 300 00 66.