Content - 2 kolommen


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus.

Verkoop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Curabitur dignissim fermentum sapien eget congue. Integer blandit cursus ex in vehicula.
Suspendisse congue dui sapien, eu dignissim nisl placerat eu.

UW WOONWENS, ONZE UITDAGING

Bent u op zoek naar een groter huis of juist een kleinere woning, een plek dichter bij uw werk of juist niet, naar een nieuwbouwwoning of een klushuis? Hoe u wilt wonen en waar hangt af van wat er voorvalt in uw leven. De verkoop van uw huis is niet zomaar iets. Het is een hele stap in uw leven, waar ratio en emoties nogal eens door elkaar lopen. Dan is het prettig in zee te gaan met een partner die begrijpt waar het om draait. Wij worden graag uw partner bij de verkoop van uw woning en zullen er als uw belangenbehartiger alles aan doen om de juiste prijs voor uw woning te krijgen. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

ONE WERKWIJZE

Wij komen vrijblijvend langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. We geven een toelichting op de diensten die we aanbieden en we bekijken de woning om tot een goede waardebepaling te komen. Voor deze waardebepaling onderzoeken we tevens de huidige marktwaarde van uw woning en geven we een advies over de vraagprijs. Mocht u het op prijs stellen dan kunnen wij u ook stylingtips geven en desgewenst in contact brengen met ons stylingbureau waar we nauw mee samenwerken. Geeft u ons de opdracht om uw woning te verkopen en is al het papierwerk en de sleutel afgegeven, dan gaan wij voor u aan het werk. Wij bezichtigen uw woning met geïnteresseerden en promoten uw woning op websites en social media. Wordt er geboden op uw woning dan voeren wij de onderhandelingen, waarbij wij uiteraard met u zullen overleggen. Is er overeenstemming bereikt dan maken we de koopovereenkomst en zorgen we ervoor dat deze getekend wordt. Uiteraard sluiten we het verkoopproces af bij de notaris. Heeft u nog vragen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT