small ak Over ons totaal sharp 3062

Kennismaken


Uw woonwens, onze uitdaging!

Wij zijn Jo van den Assem en Debbie van Beveren-de Ridder van het
gelijknamige Van den Assem | De Ridder Makelaars, uw partner als het
aankomt op het aan- of verkopen van uw woning.

Wij zijn beide geboren en getogen in Voorschoten waardoor ons netwerk groot is en wij elke wijk, buurt en straat op onze duim kennen. Wij zien het als een mooie uitdaging om de woonwens van onze opdrachtgevers op een plezierige, ontspannen en heldere manier te vervullen, zowel bij de verkoop als de aankoop van een woning.

Persoonlijk advies en open communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. De juiste combinatie maken tussen het nieuwe aanbod en de wensen van onze opdrachtgevers, dat is de uitdaging die we graag samen met u aan gaan!

Wij zetten ons 100% in voor onze opdrachtgevers. Goed kunnen luisteren, geduld en een goed ontwikkelde intuïtie, komen erg goed van pas in het makelaars-vak. Naast deze ‘vrouwelijke touch’ zijn wij gedegen opgeleid en aangesloten bij de branchevereniging VBO. Als lid van de branchevereniging is de kwaliteit van ons makelaarskantoor gewaarborgd. Wij beschikken, als makelaar in Voorschoten, over ruime ervaring en expertise in de Voorschotense woningmarkt en de omliggende gemeenten zoals Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Leidschendam-Voorburg. Tevens kunt u bij ons terecht voor waardebepalingen en stylingadvies.

Fotos jo en debbie

Jo van den Assem | Makelaar KRMT

Na jarenlang als zelfstandig fotograaf te hebben gewerkt besloot ik het roer geheel om te gooien. Ik ben de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur gaan volgen en heb deze met succes afgerond. Tegelijkertijd werkte ik op een makelaarskantoor in Voorschoten waar ik zowel in de binnendienst als in de buitendienst werkzaam ben geweest en ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. Meer en meer ondervond ik hoe mooi en uitdagend het makelaarsvak is.

Wat ik zo mooi vind aan het makelaarsvak, is dat je direct en persoonlijk contact hebt met de opdrachtgevers. Het is elke keer weer een mooie uitdaging om op een heldere, open manier mensen te informeren en te begeleiden bij de verkoop van hun woning of bij de aankoop van hun droomhuis.

Na jaren van leren en ervaren kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan, begon het ondernemerschap weer te kriebelen en is Van den Assem|de Ridder Makelaars ontstaan. Onder ons motto ‘Uw woonwens, onze uitdaging’ ga ik samen met mijn collega Debbie, de uitdaging heel graag met u aan!

Fotos jo en debbie2

Debbie van Beveren - de Ridder

Samenwerken met opdrachtgevers en dan bij voorkeur in de huizenmarkt is waar mijn hart ligt. Ik heb een juridisch administratieve achtergrond en heb daarnaast vele jaren als zelfstandig ondernemer gewerkt in mijn woonplaats Voorschoten. Tevens heb ik ruime werkervaring opgedaan op een makelaarskantoor, waardoor ik veel kennis heb vergaard over de makelaardij en specifiek de woningmarkt in Voorschoten en de Leidse regio. Deze kennis en ervaring, maar ook mijn uitgebreide netwerk, wil ik graag gebruiken om samen met onze opdrachtgevers de weg van aankoop of verkoop van een woning op een zo plezierige, heldere en ontspannen manier te laten verlopen. Tijd en aandacht voor onze opdrachtgevers vind ik hierbij heel belangrijk. Onder ons motto “Uw woonwens, onze uitdaging” ga ik samen met mijn collega Jo deze uitdaging graag aan. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

 

Wilt u iets vragen?

Heeft u een vraag voor ons? Via onderstaand formulier kunt u al uw vragen stellen. Wij zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden. Wilt u ons direct bereiken dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (071) 30 000 66.