AANKOOP-3231

Aankoop


Uw woonwens, onze uitdaging

Aankoop

Op zoek naar uw droomhuis of heeft u deze al gevonden? Wij begeleiden en adviseren u graag bij de aankoop hiervan.

 

UW WOONWENS, ONZE UITDAGING!

Heeft u een woonwens, dan vervullen wij deze wens graag. In een persoonlijk gesprek worden uw woonwensen in kaart gebracht en gaan wij de uitdaging aan om de ideale woning aan te kopen. Wij doen er alles aan om al uw wensen, verwachtingen en datgene dat voor u heel belangrijk is te voldoen, door goed naar uw wensen te luisteren èn duidelijk en open met u te communiceren. Wij staan voor kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat bent.

 

ONZE AANPAK

Heeft u uw droomhuis al op het oog en heeft u dit droomhuis ook al bezichtigd of bent u nog zoekende? Wij helpen u graag bij het nemen van de volgende belangrijke stappen en zullen u hierbij dan ook van begin tot de koop gesloten is begeleiden. Zo kunnen wij voor u de woning bezichtigen, informatie inwinnen en beoordelen, een eventuele bouwkundige keuring regelen, een taxatie verzorgen en de onderhandelingen starten, zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt voor uw droomhuis. Als uw persoonlijke belangenbehartiger gaan wij bij de aankoop van de woning voor de beste prijs en voorwaarden. De kosten voor het inhuren van een aankoopmakelaar verdient u hier in de meeste gevallen mee terug. Is de koop gesloten dan controleren wij de koopovereenkomst voor u en gaan we uiteindelijk ook met u mee naar de notaris. Wilt u meer weten over het inschakelen van een aankoopmakelaar, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

 

Wilt u iets vragen?

Heeft u vragen over het aankopen van een woning of heeft u een andere vraag? Via onderstaand formulier kunt u al uw vragen stellen. Wij zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden. Wilt u ons direct bereiken, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer (071) 30 000 66.